Palvelut

Autamme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti heidän tarpeisiinsa mukautuen.

1. Tilitoimistopalvelut
Saat meiltä kaikki tarvitsemasi tilitoimistopalvelut, olipa kyse vain lakisääteisistä minimivaatimuksista tai koko taloushallinnon ulkoistamisesta meille. Aloituspalaverissa suunnittelemme juuri Sinun yrityksellesi parhaiten sopivan palvelupaketin.

Tarjoamme kirjanpitoa sähköisesti ja perinteisesti. Sähköisen kirjanpidon suhteen luotamme Procountorin ohjelmistoihin. Perinteisessä mallissa kirjanpito tehdään tiliotteista ja kuiteista.

2. Palkanlaskenta
Palkkahallinto on yhtiömme tärkeä osaamisalue. Suuret ja pienet palkkakirjanpidot hoituvat varmasti. Palkanlaskentapalveluihin sisältyvät kaikki palkanlaskennan työvaiheet aina palkkalaskelmien muodostamisesta viranomaisilmoituksiin.

3. Tilinpäätökset ja veroilmoitukset
Tilinpäätösten, veroilmoitusten ja muidenkin viranomaistiedotteiden teko on meille jokapäiväistä työtä. Osana siihen kuuluu myös verosuunnittelu ja tilinpäätösanalyysien laatiminen.

4. Aloittavan yrityksen palvelut
Yrittäjäksi ryhtyminen on iso päätös. Se sisältää paljon asioita, joihin on saatava vastaus. Käymme yhdessä läpi yrityksesi liikeideaa, kannattavuutta ja muita juuri Sinulle tärkeitä asioita. Näin saat erinomaiset eväät yrittäjyyteen.

5. Konsultoivat palvelut
Yrityksen tuloksellinen toiminta merkitsee toiminnan jatkuvaa suunnittelua ja ohjaamista. Usein se onnistuu kirjanpidosta saatavien tietojen perusteella ja näin voit kohdistaa toimenpiteesi oikein. Kirjanpidon avulla voidaan myös seurata, miten tuloksesi kehittyy.

Haluamme auttaa kehittämään yritystäsi menestykselliseen toimintaan ja ennen kaikkea sinua onnistumaan. Tilitoimistonasi tiedämme tarkkaan yrityksesi taloudellisen tilanteen ja sen kehityssuunnan. Siksi mielellämme annamme näkemyksiämme ja vinkkejämme, miten edistää yrityksesi taloudellista tilaa.

Jos jokin jäi mietityttämään, ota rohkeasti yhteyttä.